Over.

Dit is wie ik ben en wat ik doe! Connect met mij!

Janna vierkant

Studio Janna van den Berg

“Een mooi ontwerp is als een beeldbepalend gebouw: je kunt je simpelweg niet meer voorstellen dat het er ooit níet was. Als kind al was ik gefascineerd door kleur, orde en esthetiek. Inmiddels werk ik alweer een kleine twintig jaar als grafisch ontwerper, sinds 2014 als eigenaar van mijn eigen ontwerpstudio. In al die jaren bouwde ik zowel bij de overheid als in het bedrijfsleven een brede ervaring op. Van boeken tot tentoonstellingen, van websites tot complete huisstijlen: alle mogelijke onderwerpen en disciplines kwamen wel een keer voorbij. En nog altijd is design mijn passie: héérlijk om mooie dingen te mogen maken, elke dag weer.”

 

Waarvoor kun je terecht?

Grafische vormgeving

Design kan je merk maken of breken. Creatieve concepten vertaal ik naar pakkende beelden en een helder ontwerp. Met oog voor corporate afspraken, maar altijd mét een creatieve twist.

Multimedia

Natuurlijk: een goed ontwerp stáát, ongeacht het medium. Toch werkt communicatie via een beeldscherm vaak nét even anders dan op papier. Online mogelijkheden én beperkingen: ik weet er alles van.

Projectmanagement

Fotografie, illustraties, tekst, drukwerk: design staat zelden op zichzelf. Projecten begeleid ik desgewenst van a tot z, van creatie tot daadwerkelijke levering. Binnen mijn uitgebreide netwerk ken ik voor elke klus de juiste professional.